1. Register NOW and become part of this fantastic knowledge base forum! This message will go away once you have registered.

Firepod / Cubase audio drop

Discussion in 'Cubase' started by Salamander, Aug 14, 2007.

  1. Salamander

    Salamander Guest

    Hi,

    I am having a problem with my Firepod / Cubase / PC setup. I frequently get a situation were my firepod stops playing audio and I have to reboot.

    I am running a:

    AMD Sempron 2600+ 1.84 GHz
    2 GB RAM

    Cubase SX 3

    Firepod

    Windows XP Home Edition Service Pack 1

    All my drivers are upto date

    I am running my firepod at 4.0ms Latency. This might be the problem but I want to run it at an even lower Latency.

    Any ideas?

    Thanks

    Rubim
     
  2. Space

    Space Well-Known Member

    Hey Rubim, have you read this?

    http://www.presonus.com/inspire1394faqs.html

    That's what you have right?




    Brien
     
  3. Salamander

    Salamander Guest

    Thanks but no good

    Tried everything mentioned there and still getting drop outs.

    any other ideas?

    Salamander
     
  4. KingSix

    KingSix Active Member

    What's your computer firewire chipset?? Get a Texas Instrument...
     
Similar Threads
  1. zhanovich
    Replies:
    2
    Views:
    1,796
  2. cburke
    Replies:
    6
    Views:
    1,712
  3. charlie
    Replies:
    1
    Views:
    2,218
  4. Z_o-S-o
    Replies:
    2
    Views:
    3,023
  5. nillox
    Replies:
    2
    Views:
    775
Loading...

Share This Page