1. Register NOW and become part of this fantastic knowledge base forum! This message will go away once you have registered.

MOTU 828mkII, Cubase 1.03, can't monitor plugins?

Discussion in 'Cubase' started by Atlas, Aug 23, 2005.

  1. Atlas

    Atlas Guest

    I just upgraded from a Mobile Pre, and I have used Delta a few years old, and have never had a problem with this before. I can't monitor the plug ins anymore. They are there during playback, but where are they whe I record. I looked in both manuals and I can't find anything... I am wondering if I have forgot to set something, or something I (obviously) don't know about???

    ANy sugestions?

    AMD 3600, 1028 ram, MOTU 828MKII, cubase 1.03, reason 2.5 etc...
     
  2. Opus2000

    Opus2000 Well-Known Member

    Within the sound card setup in Cubase there's a little box labeled Direct Monitoring....if it's checked...uncheck it...if it's unchecked...check it.

    That's where the issue lies!

    HTH

    Opus :D
     
  3. TheArchitect

    TheArchitect Active Member

    You should probably patch to 1.06 as well. The previous patches had 'issues'
     
  4. Opus2000

    Opus2000 Well-Known Member

    Issues are very famous with Steinberg apps these days.. their getting better but still some minor things that "bug" me :roll:

    Opus :D
     
  5. Atlas

    Atlas Guest

    Opus I owe you a beer.
     
  6. Opus2000

    Opus2000 Well-Known Member

    You know how many times I've heard that! lol

    If you're ever in the Los Angeles area....

    Opus :D
     

Share This Page