1. Register NOW and become part of this fantastic knowledge base forum! This message will go away once you have registered.

UA 6176 I think I F'ed up!

Discussion in 'Preamps / Channel Strips' started by rufussewell, Sep 25, 2005.

  1. rufussewell

    rufussewell Guest

    Hi, I'm a little worried. I bought my UA 6176 a couple of months ago and I love it. But the little light in the middle has never worked. So I finally picked up a light bulb that looked similar and stuck it in there. When I turned it on the bulb popped and the unit shut down. No big deal, I pulled out the fuse and sure enough it was fried. I went to radio shack and picked up a replacement as well as the exact same bulb that was in there originally. I installed them and still nothing. It won't turn on. Should I just give up and bring it in to an electrician? I'd hate to spend the bucks if there's something simple that I could try. Do you guys know if there's a reset switch or something? I don't have the manual and am very bad with electronics. Thanks!
     
  2. tomtom

    tomtom Guest

    If you don't have the manual and you are very bac with electronics, send it back to UA before further damage!
     
  3. moonbaby

    moonbaby Mmmmmm Well-Known Member

    Send it to me. I can change a light bulb...Seriously, don't take it to "an electrician" and don't do anything else with it by yourself. Contact UA...they probably would've dropped a bulb or 2 in the mail to you if you had called them in the first place. Ask for tech support. Tell them moonbaby sent you. And NEVER open a tube box again! It is tube, isn't it? There are HIGH voltages in those things, no bull, and they can KILL you!!!
     

Share This Page