1. Register NOW and become part of this fantastic knowledge base forum! This message will go away once you have registered.

UAD-1 Latency in Logic 5.5! Help Please !!! (Opus please

Discussion in 'Logic' started by 3dchris, May 22, 2003.

  1. 3dchris

    3dchris Active Member

    Dear Friends,
    I have a huge problem with latency when using UAD-1 plugin card in logic 5.5. Delay compensation plugin doesn't help much. What should I do? Is there something I have to set in logic's options?


    tnx,

    chris
     
  2. Opus2000

    Opus2000 Well-Known Member

    It may be the UAD control panel either not being on or not set correctly...

    With Nuendo 2.0 it's fully delay compensated so the delay plug isn't needed! It's very nice I tell you!

    Not sure how well the delay comp thing works in Logic....I'll see what I can find out though

    Opus :D
     
  3. 3dchris

    3dchris Active Member

    Tnx a lot Opus. I would gladly switch to nuendo 2.0 if I had one hehe :) I only have 1.6. Also, could I export my entire logic project to nuendo? Or would I have to add audio tracks from the start? Another question....I'm using logic's sampler a lot (exs24 mk2). What would substitute it in nuendo? Any info will be greatly appreciated!

    tnx,

    chris
     
  4. Pez

    Pez Active Member

    Opus, You don't really have Nuendo 2.0 yet do you?
     
  5. 3dchris

    3dchris Active Member

    Opus has everything hehehe :)
     
  6. Opus2000

    Opus2000 Well-Known Member

    Me, have N2...... :D
     

Share This Page