Chameleon Labs 7602 MkII Repair

doghouseamps

Registered
Joined
Jan 19, 2021
Location
Austin, TX
Hi all,

I'm repairing a couple of 7602 MkIIs, each with their own problems. Does anyone have experience with those or maybe even have access to a schematic or service manual? I have looked at some Neve 1073 schematics, since it's supposed to be a clone of those, but there seem to be enough differences outside of the tone circuitry that they're not terribly helpful.

One of them has a ground hum, and the other has a volume drop when using the HPF set at 50 Hz. A schematic would make the ground hum hunting a ton easier. I also tried powering on the one with the HPF issue and I'm not even getting the LEDs lighting up. I'm hoping that I don't have to figure out the circuit on the power board to track that issue down, so a schematic would come to the rescue again.

Any help would be much appreciated. Thanks!
 

doghouseamps

Registered
Joined
Jan 19, 2021
Location
Austin, TX
It seems to be right, but here is a picture of that for each. Is there something specific you're looking for?
 

Attachments

  • PXL_20210121_044612000.jpg
    PXL_20210121_044612000.jpg
    282.7 KB · Views: 11
  • PXL_20210121_044549708.jpg
    PXL_20210121_044549708.jpg
    245.3 KB · Views: 10

doghouseamps

Registered
Joined
Jan 19, 2021
Location
Austin, TX
Ah, gotcha. No, that's the mic input. I see the behavior even when using the DI on the front of the unit. The center XLR is line in, and the XLR on the left is the output.
 
Top