Skip to main content
forums, blogs, song critique, support & more...

Logic Fun MIDI problem

I recently downloaded Logic Fun, and the midi out on my keyboard is not working. The cable is brand new, and I checked the connections, they're just fine. Midi in works great. I'm using a Casio CTK-530 keyboard. Any suggestions? Thanks.

Tags

Comments

Profile picture for user pan

pan Fri, 02/01/2002 - 16:47

the midi out on my keyboard is not working. The cable is brand new, and I checked the connections, they're just fine. Midi in works great.

of the keyboard, or the MIDI-interface or inside logic???? Please make up your mind!

...sounds like a hardware-problem to me

seven Sat, 02/02/2002 - 09:43

Okay...let me rephrase my statement. The [midi in] on the transport window on the Logic program is reading "no in", while the [midi out] is reading action. The connections are fine.

Profile picture for user pan

pan Sat, 02/02/2002 - 10:20

in other words..you cannot record, but you can create a new sequence in the Arrange and let it output on an Instrument to trigger your synth?
I must admit, that I'm not too familiar with that version - emagic made a VERY limited free version. You're better off with the Logic-Rocket-Version - look at their site, it should be available over there.

seven Sat, 02/02/2002 - 11:18

Thanks, the cable was labled wrong...out was in and vice versa...anyhow...my problem now is that there is a slight delay between the time that I actually hit the note on the keyboard and the time it's heard on the program...it's throwing off my tempo...what to do?

x