connecting my mixer to my quadraverb...how hard could it

Discussion in 'Consoles / Control Surfaces' started by blasted01, Feb 8, 2004.

  1. blasted01

    blasted01 Guest

    When I connect my mackie cr1604's "aux/monitor outputs" channel 2 to the quadraverb's input, then I connect the "aux returns to master" channel 2 to the quadraverbs output I should get the desired effect if the aux pot and the aux level are set to unity, correct? I hear the guitar coming out of my monitors but there is no effect of the guitar. The LED on the quadraverb doesent even pick up the guitar. What am I doing wrong? Am I doing something wrong? Help me out.
    Thanks
    Clint
     
  2. sosayu2

    sosayu2 Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    is the aux send master out turned up? are you using a stereo or mono cable? also try aux sends 3 or 4 just for fun.....
     
  3. Clueless

    Clueless Guest

    Assuming you want Aux 2 send to to to your 4verb and Aux 2 return to be the wet efx, here's what I'd do:

    1. Connect 1604 Aux Send 2 to the 4verb L input.

    2. Connect 4verb stereo output to the 1604 Aux return 2 L-R

    3. Dial up Aux Send 2 on your guitar channel (some channel between 1 and 16) to U.

    4a. Bring down "To Aux Send 2" to -infinity. This will prevent feedback when you do step 5.

    4b. Bring up Aux Send 2 to U in the upper right-hand section (about 2" from where you could plug in a lamp, if you had one).

    5. Bring up Aux Return 2 to U (between the knobs listed in 4a and 4b).

    6. Rock out.

    Did I get that right? Did you forget step 4b?
     

Share This Page