No Sound When I Convert To mp3

Discussion in 'Converters / Interfaces' started by wrentcht, Feb 14, 2008.

  • AT5047

    The New AT5047 Premier Studio Microphone Purity Transformed

  1. wrentcht

    wrentcht Guest

    Hi ! I Run Sonar 5 Producer w/some x-tra plug ins ! (waves) I Also Use A Lexicon Omega for my sound card. The Problem I'm Having Is That
    Sonar Won't Let me convert the file to an mp3 so I did it on a wave converter ! However Once I load it on to My Space there is no sound !
    I have never had this problem before ! Also when I go to save Changes to this particular song it (sonar) suggests the file is too big to save possibly! I never had this problem before ! I'd Appreciate any advice !

    THX.
     
  2. hueseph

    hueseph Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    Vancouver, BC, Canada
    When you export, export to 16bit/44.1k wav. I use Lame encoder and audacity to convert but I suspect that you are converting a file that is at a higher bitrate than standard. That is, if you didn't do something foolish by mistake like highlighting and empty track and exporting that. (it happens. I've done it.)
     
  3. wrentcht

    wrentcht Guest

    how do I change my export bit rate to 16 ?
     
  4. hueseph

    hueseph Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    Vancouver, BC, Canada
    After you click on file/export..............well, this should be in your manual. It would probably be one of the first things you look at.
     

Share This Page