Please help me PLEASE!!!!!

Discussion in 'Microphones & Recording' started by magicKidd, Apr 28, 2010.

Tags:
  1. magicKidd

    magicKidd Guest

    Please help me mu motu PCI324 is not producing any output only input. ive tried everything i know all the drivers are properly instaled on my Dell decktop windows XP. what can i do please HELP!!!!!!!!!
     
  2. hueseph

    hueseph Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    Vancouver, BC, Canada
    A few more details would help. What are you monitoring through? What are you using to interface into the PCI-324? A brief description of your connections would help.
     
  3. magicKidd

    magicKidd Guest

    im using a Yamaha O2R mixer TDIF conetions a dell inspirat windows XP will that help or you need more. Please tell mi what you need to know in order to help me please and thanks
     
  4. hueseph

    hueseph Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2005
    Location:
    Vancouver, BC, Canada
    Okay so you are able to see input in your DAW? How are your monitors set up? What DAW by the way?
     
  5. bouldersound

    bouldersound Real guitars are for old people. Well-Known Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Location:
    Boulder, Colorado
    Home Page:
    The PCI-324 doesn't have TDIF. Do you have a 2408? There should be a MOTU I/O controller ("Console", as planet10 points out). In that you should be able to assign inputs and outputs. The 2408 has three banks of 8 channels on input and on output, each of which can be assigned to the analog, TDIF or ADAT connectors.

    [Edit] I should add that once you get the 324 set up with the 2408 you still need to select an output in the DAW.
     
  6. Big K

    Big K Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2002
    Location:
    Munich / Germany
    Home Page:
    Maybe a case of RTFM??
    ;-)
     
  7. planet10

    planet10 Active Member

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Location:
    Chicago area
    Home Page:
    the pci 324 is just an interconnect (basically a firewire card) for all motu a/d/a uits. in your DAW did you assign the proper outputs on your channels. on the motu console (gui) did you assign the proper outputs that you are using with your a/d/a??
    was iut working before and not now??
    dude
    we need specifics, all the information you can muster.
     
  8. TheJackAttack

    TheJackAttack Distinguished Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Location:
    currently Billings
    planet10 is on the money. More information is needed.

    Digital or analog it doesn't matter. It is all gozinta and gozouta. With that in mind tell us physically how everything is connected in order. Then tell us how you have your input/output settings in the DAW and also in the MoTU gui (graphical user interface-that little icon in your system tray in the lower right hand corner).

    It would be helpful for you to understand that a digital TDif db25 cable is not pinned the same as an analog db25 cable.

    Additionally, there is this note from MOTU regarding some chipsets:
    MOTU.com - MOTU PCI-324 Compatibility with a Windows PC

    So fill us in on the tedious details and we can help you faster.
     

Share This Page